Kindercoaching dochter 10 jaar

Kindercoaching

Sinds een jaar of twee hadden wij in bepaalde periodes problemen met de opvoeding van onze dochter van acht, wat eigenlijk alleen maar verergerde. Thuis had zij periodes met veel extreme boosheid en onacceptabel gedrag. Na echt van alles geprobeerd te hebben, besloten we uiteindelijk om hulp in te schakelen om zo onze dochter te kunnen helpen, maar ook om de sfeer thuis voor de rest van het gezin te verbeteren.

Uiteindelijk na veel gezoek op internet, vonden we de site van Kindercoach Danielle. Het thuis, in een vertrouwde omgeving van het kind, langskomen en haar oplossingsgerichte aanpak sprak ons aan. Na gebeld te hebben voor meer informatie hebben we een intakegesprek gepland. Tijdens het gesprek vertelden wij ons verhaal en kon onze dochter eventjes kennismaken met Danielle. Dit intakegesprek gaf ons de bevestiging dat het goed was dat we de moeilijke stap hadden genomen om hulp in te schakelen.

Totaal is Danielle ongeveer zeven keer bij ons thuis geweest. Onze dochter vond het altijd fijn als ze kwam en ze heeft haar ook heel erg geholpen. Ze gaf haar onder andere hulpmiddelen om op een andere manier met haar emoties en gevoelens om te gaan. Maar ook wij als ouders hebben er veel van geleerd. We kregen meer inzicht en konden daardoor in bepaalde situaties op een betere manier met onze dochter omgaan.

Met de hulp van Kindercoach Danielle veranderde er bij ons thuis in een korte tijd veel in positieve zin. We kwamen uit de negatieve spiraal en zetten nu samen met onze dochter de positieve ontwikkeling voort.

Danielle bedankt!!!